Announcement

Collapse
No announcement yet.

Thomson Interactive oprichter drijvende kracht voor ambitieuze plannen Rivet Games

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Thomson Interactive oprichter drijvende kracht voor ambitieuze plannen Rivet Games

  Rivet Games is verheugd om aan te kondigen dat Alan Thomson, wiens bedrijf Thomson Interactive sinds 2011 hoog aangeschreven content voor Train Simulator heeft ontwikkeld, één van de oprichters en directeuren is van het nieuw opgerichte simulatie-software bedrijf Rivet Games (www.rivet-games.com).

  Thomson Interactive creëerde een aantal Train Simulator-routes in Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, waaronder de befaamde Bernina Pas, de Albula lijn en de Arosa Lijn. Alle Thomson Interactive-producten blijven volledig ondersteund, zoals in de periode dat Alan de functie van technisch directeur bij Rivet Games opnam.

  Zoals Alan het uitlegt: "Met een achtergrond in de spoorwegsector, was het een voorrecht om met Train Simulator te werken. Ik kan nu mijn passie met mijn werk combineren. Vooral gezien alle positieve feedback en suggesties die ik heb gehad van spelers door de jaren heen is dit een ideale situatie voor mij."
  "Doordat ik vrijwel alles zelf deed bij het ontwikkelen van de Thomson Interactive-routes, betekende dit voor elke route ongeveer 18 maanden werk. Er zijn echter talloze andere routes die ik graag zou willen aanpakken. Ik ken Tim Gatland al meer dan een decennium en samen realiseerden we ons dat een samenwerking via Rivet Games de logische oplossing was om sneller routes te ontwikkelen, zonder concessies doen aan de kwaliteit. "

  Door de combinatie van krachten en het leiden van een team van 19 medewerkers vanuit hun basis in Stirling, Schotland, zal Rivet Games beter in staat zijn om contacten te onderhouden met gebruikers van haar producten, en heeft daarom recent nieuwe forums opgezet waar spelers terecht kunnen. Deze forums zijn te vinden op forums.rivet-games.com en tevens als mobiele apps die kunnen worden gedownload voor zowel iOS (https://apps.apple.com/gb/app/rivet-...s/id1471041991) als Android (https://play.google.com/store/apps/d...tin.build_7017).

  Alan rondde af door aan te geven waar toekomstige routes zouden kunnen worden gelokaliseerd door te zeggen: "Ik kijk er echt naar uit voort te bouwen op de geweldige relaties die ik met de Zwitserse spoorwegen heb opgebouwd, maar we hopen naar een aantal verschillende landen te gaan kijken en zou iedereen willen aanmoedigen om zich met hun suggesties op de Rivet-forums te melden! "

  De eerste geplande TS routes van Rivet Games worden in de komende weken onthuld.
Working...
X